masini-de-spalat-nobeltek-1

Rezultate impecabile in curatarea tesaturilor

MASINI DE SPALAT RUFE CU INCARCARE FRONTALA

Timpul dumneavoastra este pretios pentru noi! De aceea, ne-am gandit ca fiecare secunda pe care ati petrecut-o pana acum cu masina de spalat, sa o petreceti cu oamenii pe care ii iubiti. Astfel, masinile de spalat Nobeltek cu incarcare frontala sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic pentru rezultate perfecte de spalare. Pe langa profilul mai subtire cu ajutorul caruia ocupa mai putin spatiu, masinile dispun si de tambur cu margini finisate in forma de diamant, usor ondulate, pentru o delicatete sporita in manevrarea hainelor. Nu trebuie decat sa apasati un buton!

Curatarea si ingrijirea perfecta a hainelor

MASINI DE SPALAT RUFE CU INCARCARE VERTICALA

Chiar daca dispuneti de spatiu limitat, NobelTek va pune la dispozitie o gama variata de masini de spalat rufe cu incarcare verticala, proiectate cu noi tehnologii ce asigura ingrijirea perfecta a hainelor. In plus, functiile automate de spalare calculeaza cantitatea rufelor pentru a selecta cele mai bune setari de spalare si pentru a va oferi mereu optiunile cele mai adecvate. Gasiti-o pe cea potrivita nevoilor dumneavoastra.
masini-de-spalat-nobeltek-verticale

Haine gata de calcat si purtat

MASINI DE SPALAT RUFE SEMI-AUTOMATE

Proiectate cu un design frumos si tehnologii inovatoare pentru a face mult mai placuta activitatea de spalare a rufelor. Masinile de spalat Nobeltek semi-automate sunt alegerea potrivita pentru cei care doresc o spalare si o uscare completa, in timp ce consuma cea mai mica cantitate de apa, electricitate si detergent. Pemite incarcarea unei cantitati generoase de rufe, o capacitate mare de stoarcere si reduce perfect umiditatea reziduala, astfel incat sa scoateti hainele gata de calcat si de purtat. Nu lasati ca spalatul rufelor sa mai fie o corvoada!